Ons team bestaat uit fysiotherapeuten, die zijn geschoold in het begeleiden van chronische klachten en het begeleiden van groepsprocessen. We stellen ons graag voor:

Leo Leo van der Horst werkt als fysiotherapeut bij Metris en ziet binnen Metris, behalve fysieke verbeteringen, een meerwaarde in de sociale contacten die deelnemers opdoen. Fysieke beperkingen kunnen het sociale leven verkleinen en Metris helpt juist om dit aspect te vergroten.
Leroy Leroy Robinson heeft als beginnend fysiotherapeut de nodige cursussen gevolgd op het gebied van chronische pijnklachten. Met een afstudeerproject gericht op triggerpoints en een sportieve achtergrond is hij in staat om op verschillende gebieden in te springen. De sportgroepen op Metris begeleiden doet hij met veel plezier en actief meetrainen met de patiënt geeft meer stimulans om door te zetten! Aan een doel werken gaat immers het snelst als iedereen daaraan mee werkt!
Mieke Mieke Zaremba is naast fysio/oedeem therapeute ook haptotherapeute. Naast haar werkzaamheden op Metris werkt zij ook op De Lange Brink samen met huisartsen, psychologen en de praktijkondersteuners van de huisartsen. In het werk als fysiotherapeute merkt zij, dat mensen moeite hebben om hun oefeningen te (blijven) doen en om voldoende en gezond te (blijven) bewegen. Metris geeft de mogelijkheid om door het oefenen in de groep elkaar daartoe te ondersteunen en te motiveren.
Monique Monique van der Horst werkt als fysiotherapeute bij Metris en verzorgt de dagelijkse contacten, afspraken en logistiek. Zij heeft het Club-X kidz programma en het Parkinson dansprogramma opgezet en zij vindt het vooral een uitdaging om mensen te leren hun grenzen te verleggen en deze te bewaken. Het samen trainen, bij voorkeur op muziek, geeft haar energie.
Sabine Sabine Huussen-Langens werkt als kinderfysiotherapeut bij Metris en begeleidt de kinderen tijdens het Club-X kidz programma. Dit doet ze met veel plezier en vindt het hierbij belangrijk dat elk kind als individu gezien wordt. Ze streeft ernaar om samen met het kind en de ouders de gestelde doelen na te streven in een veilige en prettige omgeving.
Jelle Jelle Huussen is werkzaam als manueel fysiotherapeut en heeft de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan als instructeur van fysiofitnessgroepen en badmintontrainer van de jeugd. Daarnaast is hij fanatiek wielrenner en heeft hij in 2011 meegedaan aan Alpe d’HuZes. Jelle hoopt dat hij zijn enthousiasme en plezier voor sport kan overbrengen op de Club-X Kids!

In het kader van onze multi-disciplinaire programma’s werken wij nauw samen met huisartsen, praktijkondersteuners huisartsen (POH’s), medisch specialisten, jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen, diëtisten, psychologen en collega-fysiotherapeuten.
Intensieve samenwerking is er met de volgende zorgverleners:

Bea Pinkert, diëtiste en eigenaar Additief Voeding Dieet & Leefstijl . Bea werkt vooral samen in het programma Club-X kidz, waarbinnen begeleiding verzorgt op gebied van gezonde eetkeuzes in de vorm van intakes, workshops, ouderbijeenkomsten en individuele begeleiding. Ook voor onze deelnemers met obesitas en diabetes is zij een belangrijke consultant.

Sara Kuijpers, als maatschappelijk werkster verbonden aan Welzin en als zodanig begeleidster binnen het programma Club-X kidz. Zij verzorgt ouderbijeenkomsten en workshops, doet intakes en staat kinderen en ouders bij op gebied van gedragsproblematiek.

Eva van Haasteren, leefstijlcoach en oprichtster van Essencia lifecoaching. Eva draagt bij in een stukje mentale begeleiding bij onze beweegprogramma’s door middel van regelmatige workshops. Zij laat onze deelnemers visualiseren wat zij willen bereiken en ervaren hoe dat zou voelen.

Marianne Heerink, adem- en ontspanningstherapeute die werkt volgens de methode Van Dixhoorn en behandelingen op onze locatie uitvoert (www.marianneheerink.nl). Haar behandelingen kunnen behulpzaam zijn bij het bewust worden en leren hanteren van lichamelijke- en mentale gespannenheid.